Våra projekt - We Are Voice

Våra projekt

Nu startas flera projekt med kommuner och förbund runt om i Sverige där du kan delta. Här kan du och din grupp delta och få ta del av både nätverk, evenemang och verktyg som kommer göra din musikverksamhet både roligare och enklare.

Hitta ett projekt som passar dig

Genom att du deltar i ett projekt så kommer du få ta del av:

Nätverk

Ett nätverk bestående av körer, sångare och musikskapare där vi också kommer ha utbildande och inspirerande nätverksträffar

We Are Voice-tjänsten

Ett världsledande verktyg för alla som vill sjunga tillsammans. Du och din kör kommer genom ditt deltagande ha fri tillgång till tjänsten och kan användas i er verksamhet.

Evenemang

Genom projektet kommer du och din grupp kunna delta i olika evenemang. Du kan också skapa egna evenemang.

Här är några projekt nära dig

Västa Götaland sjunger

Västra Götaland sjunger är initierat av Vara Konserthus, med syftet att skapa ett långsiktigt nätverk mellan alla som jobbar med stämsång i regionen. Projektet utmynnar i en stor körkonsert i Vara Konserthus helt nya Black Box-arena den 10 november, där alla deltagare i projektet sjunger tillsammans. De medverkande körerna kommer att kunna börja repetera repertoaren redan under våren via We Are Voice. Alla som deltar i nätverket och projektet får tillgång till We Are Voice-appen som även kan användas i den egna körverksamheten – kostnadsfritt!

Bor du i regionen och vill delta så söker du bara till gruppen Västra Götaland sjunger i appen. Eller maila oss på kontakt@wearevoice.se.

Södertälje sjunger

Södertälje sjunger är ett projekt med syftet att skapa ett långsiktigt nätverk mellan alla som jobbar med stämsång i Södertälje kommun. Projektet börjar med en workshop där vi bjuder in körledare, musiklärare samt andra nyckelpersoner inom kulturlivet i Södertälje den 7 april på Estrad i Södertälje kl 11. Projektet utmynnar i en stor körkonsert på Estrad i Södertälje i slutet av året, där alla deltagare i projektet sjunger tillsammans. De medverkande körerna kommer att kunna börja repetera repertoaren redan under våren via We Are Voice. Alla som deltar i nätverket och projektet får tillgång till We Are Voice-appen som även kan användas i den egna körverksamheten – kostnadsfritt!

Bor du i Södertälje kommun och vill delta så mailar du ditt intresse till kontakt@wearevoice.se

Studieförbundet Bilda

Är du medlem i Studieförbundet Bilda, eller är du med i en studiecirkel kopplad till Bilda? Då har vi spännande nyheter för dig! Som Bilda-medlem så har du tillgång till We Are Voice-appen som kan användas i den egna körverksamheten – kostnadsfritt!

Vill du veta mer om hur du kan komma igång? Kontakta din handledare på Bilda eller maila oss på kontakt@wearevoice.se.

Saknar du ditt projekt?

Vill du att din kommun, region eller studieförbund ska ha ett projekt? Kontakta gärna oss på kontakt@wearevoice.se så kanske vi kan skapa ett projekt nära dig!

Tidigare projekt

Här är några exempel på några av våra genomförda evenemang.

Halmstad 100 000 invånare

Den 14 februari 2018 firade Halmstad kommun att man blivit 100 000 invånare genom en stor folkfest på Stora Torg, där det var musikevenemang hela dagen. Ett av inslagen var när projektledaren för evenemanget, Rebecka Wik, ledde hela publiken samt ett antal körer på scen, i stämsång som invånarna hade kunnat repa in via We Are Voice-appen ett par veckor innan.

Körklang på Skansen

Sveriges Körförbund hade i samarbete med Skansen en körserie två somrar i rad (2016-17) som hette Körklang på Skansen, som gick ut på att körledaren Simon Ljungman ledde hela publiken i körsång. Sommaren 2017 använde sig Körklang av We Are Voice-plattformen som nav för konserten, vilket innebar att publiken kunde förbereda sig på just de låtarna innan de anlände till Skansen.

ICA-kuriren

Hösten 2017 fyllde den populära tidningen ICA-kuriren 75 år, vilket de firade genom att bjuda in alla sina läsare till en heldag på Södra Teatern i Stockholm. På scenen fanns We Are Voice med i form av körledare Fredrik Berglund och Karin Eklundh, samt Martin Rolinski och lärde ut körsång på gehör till hela publiken.

SAS Virtual choir

SAS Virtual choir var ett projekt där We Are Voice lyckades föra samman det fysiska och tekniska på ett nyskapande sätt. Alla SAS anställda fick inför bolagets 75-årsfirande vara med och spela in sin stämma till ett körarrangemang av en känd poplåt via en digital video. We Are Voice samlade sedan ihop alla bidrag till en gigantisk videovägg, där alla var med samtidigt som alla på plats fick vara med och sjunga tillsammans med videon. Resultatet blev en inkluderande upplevelse för alla SAS-anställda som tyckte att detta var höjdpunkten för företagets 75 års-jubileum.