Event - We Are Voice

Event

Planerar du ett större företagsevent, en musik- eller kulturfestival eller något annat större evenemang? Med We Are Voice som digital infrastruktur kan vi hjälpa dig att skräddarsy ett inkluderande event som blir ett minne för livet.

WAV-konserten

Den 4 november 2017 genomfördes den första We Are Voice-konserten, där publiken var artisterna och artisterna publiken. Konsertbesökarna repeterade in repertoaren i förväg genom We Are Voice-appen. Arenan delades in i fyra stämmor.
I första akten sjöng arenan ihop sig med hjälp av körledarna Simon Ljungman och Fredrik Berglund. I andra akten anslöt gästartisterna Tommy Körberg, Malena Ernman och Molly Sandén. Konserten blev en stor succé och sändes även på TV4 i början av 2018. Nästa We Are Voice-konsert är planerad till våren 2019.

Andra evenemang

Här är några exempel på några av våra genomförda evenemang.

Halmstad 100 000 invånare

Den 14 februari 2018 firade Halmstad kommun att man blivit 100 000 invånare genom en stor folkfest på Stora Torg, där det var musikevenemang hela dagen. Ett av inslagen var när projektledaren för evenemanget, Rebecka Wik, ledde hela publiken samt ett antal körer på scen, i stämsång som invånarna hade kunnat repa in via We Are Voice-appen ett par veckor innan.

Körklang på Skansen

Sveriges Körförbund hade i samarbete med Skansen en körserie två somrar i rad (2016-17) som hette Körklang på Skansen, som gick ut på att körledaren Simon Ljungman ledde hela publiken i körsång. Sommaren 2017 använde sig Körklang av We Are Voice-plattformen som nav för konserten, vilket innebar att publiken kunde förbereda sig på just de låtarna innan de anlände till Skansen.

ICA-kuriren

Hösten 2017 fyllde den populära tidningen ICA-kuriren 75 år, vilket de firade genom att bjuda in alla sina läsare till en heldag på Södra Teatern i Stockholm. På scenen fanns We Are Voice med i form av körledare Fredrik Berglund och Karin Eklundh, samt Martin Rolinski och lärde ut körsång på gehör till hela publiken.

SAS Virtual choir

SAS Virtual choir var ett projekt där We Are Voice lyckades föra samman det fysiska och tekniska på ett nyskapande sätt. Alla SAS anställda fick inför bolagets 75-årsfirande vara med och spela in sin stämma till ett körarrangemang av en känd poplåt via en digital video. We Are Voice samlade sedan ihop alla bidrag till en gigantisk videovägg, där alla var med samtidigt som alla på plats fick vara med och sjunga tillsammans med videon. Resultatet blev en inkluderande upplevelse för alla SAS-anställda som tyckte att detta var höjdpunkten för företagets 75 års-jubileum.

Ditt evenemang

Planerar du ett företagsevent? Eller en kulturfestival, ett nationaldagsfirande eller kanske någon annan större aktivitet där du vill engagera många människor? Med We Are Voice som digital infrastruktur kan vi hjälpa dig att skräddarsy ett inkluderande event som blir ett minne för livet. Hör av dig till oss på kontakt@wearevoice.se så hjälper vi dig att bolla förslag.