Initiativet - We Are Voice

Initiativet

We Are Voice är ett initiativ som ska digitalisera körrörelsen, och göra det enklare och roligare att sjunga tillsammans. Vi vill bli körledarens bästa vän och körsångarens inspiration och motivation.

Det här vill vi

We Are Voice är ett initiativ som ska digitalisera körrörelsen, och göra det enklare och roligare att sjunga tillsammans. We Are Voice vill bli körledarens bästa vän och körsångarens inspiration och motivation. För att uppnå detta så har We Are Voice tagit fram en plattform i form av en app. Appen ska bli en mötesplats där körsångare och körledare ska få tillgång till musik på ett enkelt och smidigt sätt, och där körarrangörer får en skälig ersättning för arbetet att ta fram och bearbeta arrangemang.

Läs mer om vad We Are Voice kan göra för dig som körsångare, körledare och körarrangör.

Hur allt började

We Are Voice startades av de tre vännerna och musikerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund. Simon och Fredrik har jobbat med körsång under många år och sett ett stort behov av en gemensam plattform när det gäller att kommunicera med varandra inom kören, men även dela arrangemang och musikfiler. Martin Rolinski är utbildad ingenjör och har jobbat som artist under många år. Hans första körupplevelse var genom tv-programmet Körslaget där han 2012 fick uppleva den kraft som finns inom körsång. Så tillkom idén om att skapa fysiska och digitala mötesplatser för körvärlden och We Are Voice var född.