Körsommar - We Are Voice

 

 

Välkommen till Körsommar

Häng med We Are Voice i sommar! Gå med i gruppen Körsommar i appen - ett digitalt sommarkolla för alla som älskar att sjunga - för att ta del av unika och inspirerande filmer och inlägg från några av Sveriges främsta körprofiler. Gruppen är gratis och öppen för alla att gå med i – även om du inte är med i någon kör.

Tävling

Vill du få en chans att sjunga körklassikern Gabriellas sång inför Sveriges kändiselit på galapremiären av musikalen Så som i himmelen (med bland andra Malena Ernman, Philip Jalmelid och Anders Ekborg)? Och dessutom få biljetter till premiären? Då ska du delta i We Are Voice-tävlingen i Körsommar.

Så här gör du

  1. Ladda ned We Are Voice-appen till din läsplatta eller telefon via AppStore eller Google Play.
  2. Registrera dig genom att antingen välja inloggning via Facebook eller via din mailadress.
  3. Sök på ”Körsommar” och klicka på Ansök.
  4. Se till att aktivera pushnotiser så att du inte missar några nyheter.
  

Sjung och gå på premiär!

Vi söker fyra personer – en sopran, en alt, en tenor och en bas – som framför Gabriellas sång (tillsammans med en kör) i foajén på urpremiären av musikalen den 13 september på Oscarsteatern i Stockholm. Arret är helt nyskrivet av The Real Group-medlemmen Anders Edenroth och finns exklusivt för We Are Voice-användarna i gruppen Körsommar i We Are Voice-appen. Vinnarna får även premiärbiljetter till sig själv och en vän samt en hotellnatt i dubbelrum på Scandic Grand Central. 5-10:e pris är biljetter till genrepet den 12 september för sig själv och en vän.

Så här deltar du i tävlingen

Ladda ner appen och gå med i Körsommar

Ladda ned We Are Voice-appen gratis via AppStore eller Google Play och registrera dig. Sök sen efter ”Körsommar” i sökfältet under Körer och klicka på Ansök.

Lyssna på sången

Gå till Musik och klicka på spellistan Körsommar där du hittar Gabriellas sång både i sin helhet och den del du ska tävla med.

Lär dig din stämma

Lär dig din stämma* och spela in en film när du sjunger refrängen på låten tillsammans med appen. Låten heter Gabriellas sång (TÄVLING).

Maila filmen till oss!

Maila filmen, ange vilken stämma du sjunger samt dina kontaktuppgifter till kontakt@wearevoice.se senast den 1 augusti.

*) Arret är femstämmigt med två sopranstämmor – du får själv välja vilken sopranstämma du vill tävla med


Vi kommer att gå igenom urvalet och meddela vinnarna senast den 20 augusti. Observera att vinnarna själva får bekosta resan till och från Stockholm. Ev vinstskatt betalas av vinnarna själva. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från We Are Voice och Vicky Nöjesproduktion.

Vinster

1-4:e pris: en plats i Så som i himmelen-kören + två biljetter till premiären den 13 september kl 19:30 på Oscarsteatern i Stockholm + boende på Scandic Grand Central för två personer.

5-10:e pris: två biljetter till genrepet av föreställningen den 12 september kl 19:30 på Oscarsteatern i Stockholm.