We Are Voice - Abonnemang

Vi erbjuder abonnemanget PREMIUM som ger tillgång till all musik och alla funktioner i tjänsten. PREMIUM kan du antingen köpa individuellt eller som grupp.

PREMIUM SINGLE - individuellt abonnemang

Pris: 79 SEK / månad (se betalinformation nedan)

PREMIUM

PREMIUM GROUP - för kören eller festivalen

Du som startat gruppens abonnemang betalar alla personer i gruppen, inklusive dig själv. Alla som är med i gruppen får automatiskt ett abonnemang. Månadskostnaden regleras om någon kommer till eller går ur gruppen. Gruppens administratör/er hanterar vilka som är med i gruppen på gruppens medlemssida i tjänsten.

Pris: 49 SEK / person / månad *

minimipris är 490 SEK och i det ingår abonnemang för 10 personer (se betalinformation nedan)

* Flera studieförbund, utbildningsinstanser och Svenska kyrkan erbjuder anslutna medlemmar en rabatt. Kontakta oss eller ditt studieförbund för att få veta mer.

Tips!

Då du har ett PREMIUM kan du skapa eller gå med i fler grupper utan extra kostnad:

  • Skapa t.ex. en grupp för varje stämma i kören.

  • Skapa en stor grupp till hela församlingen, pastoratet, eller skolan där alla är med och får sitt abonnemang. Därefter kan varje kör skapa en egen grupp utan extra kostnad.

Hur köper jag mitt abonnemang?

Gruppabonnemang köps i den aktuella gruppen, under fliken Abonnemang. Har du frågor om gruppabonnemang? Maila till kontakt@wearevoice.se.

Bra att veta!

Våra abonnemang är utan bindningstid. Då ett abonnemang pausas finns alla inställningar och all musik i spellistor kvar. Pausat abonnemang betyder att ni under den tiden inte kan spela musiken, övriga funktioner finns tillgängliga.